Home » Arhiva AXA anul III » Axa 50 » De ce în 2009 Hillary Clinton solicita informații cu privire la vulnerabilitățile, personalitatea, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, a consilierilor, precum și datele lor biometrice?

De ce în 2009 Hillary Clinton solicita informații cu privire la vulnerabilitățile, personalitatea, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, a consilierilor, precum și datele lor biometrice?

Conform articolului Wikileaks: Hilary Clinton a solicitat datele biometrice ale liderilor români de pe site-ul Realitatea, o telegramă din 2009 de la Departamentul american de Stat şi semnată de Hillary Clinton solicită explicit informaţii cu privire la vulnerabilităţile, personalitatea, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, precum şi a consilierilor lor. În plus se cer informaţii biometrice despre ei.

Noi dezvăluiri despre România în documentele publicate de WikiLeaks! Secretarul american de stat Hillary Clinton a cerut anul trecut colectarea de date personale şi detaliile „biometrice” ale liderilor români. Noua informaţie vine după ce s-a aflat deja că un fost comisar european pentru Relaţii Externe a numit România un „stat sălbatic”, iar ambasada Statelor Unite de la Paris considera ţara noastră o sursă pentru traficul de persoane în Franţa.

Noul măr al discordiei este o telegramă plecată pe 16 iunie 2009 de la Departamentul american de Stat şi semnată de Hillary Clinton. În telegrama, dezvăluită de WikiLeaks şi publicată de The Guardian, se solicită explicit informaţii cu privire la vulnerabilităţile, personalitatea, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, precum şi a consilierilor lor. În plus se cer informaţii biometrice despre ei.

Untitled-4Link foto: http://www.realitatea.net/in-2009-hilary-clinton-a-solicitat-datele-biometrice-ale-liderilor-romani_778934.html

Diplomaţii americani aveau obligaţia să relateze la Washington şi detalii despre grupurile de crimă organizată, despre traficul de droguri şi de fiinţe umane, despre criminalitatea informatică sau pornografia infantilă. Telegrame similare au fost trimise către mai multe ambasade americane din lume, dar şi către ONU.

De departe însă cea mai stânjenitoare dezvălurire despre România de până acum a fost scrisă în 2004 şi este semnată de un fost comisar european pentru Relaţii Externe, Chris Patten.

„România, un stat sălbatic, nu este suficient pregătită să adere la Uniunea Europeană”, credea comisarul european, în contextul în care ţara noastră făcea la acel moment eforturi disperate să îndeplinească toate condiţiile pentru a intra în marea familie europeană.

Dezvălurile Wikileaks cuprind şi alte depeşe în care este pomenită România. Astfel, în octombrie 2009, ambasada americană de la Paris trimitea la sediul FBI o notă în care România era considerată o sursă importantă pentru traficul de persoane, exploatate de reţelele de proxenetism din Franţa.

Şi tot din documentele Wikileaks reiese că summitului NATO din 2007 a fost organizat la Bucureşti ca urmare a reorientării Statelor Unite către regiunea Mării Negre.

Comentariu saccsiv:

Aşadar, pe 16 iunie 2009 Hillary Clinton „solicită explicit informaţii cu privire la vulnerabilităţile, personalitatea, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, precum şi a consilierilor lor. În plus se cer informaţii biometrice despre ei.”

Să ne amintim că personajul recunoştea pe 15 iulie 2009 că este fericită că Council on Foreign Relations a creat un avanpost în Washington DC, deoarece aceasta înseamnă că nu mai trebuie să călătorească prea departe pentru a-şi primi ordinele:

„Primim o mulţime de sfaturi de la Consiliu şi aceasta înseamnă că nu va mai trebui să merg prea departe pentru a ni se spune ce trebuie să facem şi cum trebuie să ne gândim la viitor.”

De ce stăpânii doreau să ştie aceste detalii? Probabil pentru a-l desemna pe cel ce va caştiga alegerile prezindenţiale din Romania. Era foarte important, căci viitorul preşedinte crea majoritatea în parlament, deci şi guvernul. Deci nu era vorba doar de personajul ce trebuia să ocupe fotoliul de la Cotroceni, ci de un întreg grup.

Toţi politicienii le sunt marionete. Trebuiau însă aleşi cei ce îi vor sluji cel mai bine, fără pericolul de a sufla în front. Şi atunci orice detaliu contează, mai ales cele prin care se pot face la o adică presiuni.

Şi l-au desemnat pe Băsescu, artizanul acordului cu FMI…

De ce în 2009 Hillary Clinton solicita informații cu privire la vulnerabilitățile, personalitatea, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, a consilierilor, precum și datele lor biometrice? Reviewed by on . Conform articolului Wikileaks: Hilary Clinton a solicitat datele biometrice ale liderilor români de pe site-ul Realitatea, o telegramă din 2009 de la Departamen Conform articolului Wikileaks: Hilary Clinton a solicitat datele biometrice ale liderilor români de pe site-ul Realitatea, o telegramă din 2009 de la Departamen Rating:
scroll to top