web analytics
Home » Arhiva AXA anul III » Axa 50 » Altă otravă în prăjiturele: 28 noiembrie – „Ziua de rugăciune pentru România”. O rugăciune a „tuturor cultelor religioase”, desigur…
Altă otravă în prăjiturele: 28 noiembrie – „Ziua de rugăciune pentru România”. O rugăciune a „tuturor cultelor religioase”, desigur…

Altă otravă în prăjiturele: 28 noiembrie – „Ziua de rugăciune pentru România”. O rugăciune a „tuturor cultelor religioase”, desigur…

decembrie 1, 2010 3:58 pm by: Category: Axa 50, Știri Leave a comment A+ / A-

Citez din articolul Rezoluţie a CNC al PNŢCD: O zi de rugăciune pentru România, de pe site-ul PNŢ-CD:

Motto: „Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din Ceruri, îi voi ierta păcatul şi îi voi tămădui Ţara.”

Împrejurările istorice de după anul 1940 au dăunat poporului român, aducându-l într-o situaţie gravă, în care atmosfera predominantă – de orbire, nedreptate şi corupţie – apasă greu asupra vieţii morale. Nu numai oamenii slabi din punct de vedere spiritual, ci chiar şi cei puternici au ajuns în confuzie şi dificultate. Pare să ne ameninţe o prăbuşire a civilizaţiei creştine.

Noi, membrii PNŢCD, credem că respectarea ordinii de drept cu temei moral, eliminarea abuzurilor de putere şi a corupţiei, crearea instituţiilor eficiente şi a reflexelor comportamentale corecte sunt imposibile fără întoarcerea la Hristos. Creştinii cu credinţă şi convingeri ferme trebuie să se trezească primii şi să readucă cuvântul şi harul lui Hristos în inimile tuturor oamenilor, prin acţiuni conştiente şi curajoase. În continuarea altor demersuri, PNŢCD consideră că este bine să se instituie o Zi de rugăciune pentru România.

Organizată în fiecare an – sub auspiciile tuturor cultelor religioase, partidelor politice şi ale altor organizaţii civice – Ziua de rugăciune pentru România ar putea mobiliza energiile responsabile din poporul nostru, pentru a ne solidariza cu toţii în sprijinul dreptăţii, cinstei, respectului şi dragostei faţă de aproapele nostru.

Propunem ca în acest an, Ziua de rugăciune pentru România să fie 28 noiembrie, când în Basarabia vor avea loc alegeri extrem de importante pentru destinul european al acestei bucăţi din trupul României.

Gheorghe Ciuhandu

Preşedintele CNC al PNŢCD

Bucureşti, 23 octombrie 2010

Comentariu saccsiv:

Aşadar, „sub auspiciile tuturor cultelor religioase, partidelor politice şi ale altor organizaţii civice – Ziua de rugăciune pentru România ar putea mobiliza energiile responsabile din poporul nostru, pentru a ne solidariza cu toţii în sprijinul dreptăţii, cinstei, respectului şi dragostei faţă de aproapele nostru.”

Altă otravă în prăjiturele… Unii promovează marele ghiveci al tuturor religiilor în numele unui front comun împotriva avortului şi a homosexualităţii, alţii îl promovează pentru binele României şi cine ştie ce idei mai vin. Totul e să fie promovat.

Vedeţi voi fraţilor, antihristul ăsta nu vine peste o omenire atee, ci peste una cu deschideri spirituale. Iar ghiveciul ecumenist este terenul perfect ce-i este pregatit.

Mulţi zic: păi nu bat încă vremurile apocaliptice la uşi, căci iată că mai este credinţă. Dar de fapt este acel tip de credinţă ce duc masele spre acceptarea antihristului.

Antihristul nu se va prezenta ca un dictator sângeros, ci ca un iubitor de pace, ca un aducator de bunăstare şi ca un rezolvitor de probleme.

De aceea şi ecumenismul se înfăţişează maselor ca o uniune de drumuri spre acelaşi Dumnezeu, ca o chemare spre iubire şi pace.

Altă otravă în prăjiturele: 28 noiembrie – „Ziua de rugăciune pentru România”. O rugăciune a „tuturor cultelor religioase”, desigur… Reviewed by on . Citez din articolul Rezoluţie a CNC al PNŢCD: O zi de rugăciune pentru România, de pe site-ul PNŢ-CD: Motto: „Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Me Citez din articolul Rezoluţie a CNC al PNŢCD: O zi de rugăciune pentru România, de pe site-ul PNŢ-CD: Motto: „Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Me Rating: 0

Lasă un comentariu

scroll to top