Home » Arhiva AXA anul IV » Axa 52 » Programul național de vaccinare – abuzuri și manipulare

Programul național de vaccinare – abuzuri și manipulare

noiembrie 22, 2011 3:15 pm by: Category: Axa 52, Sănătate, Social Leave a comment A+ / A-

Nu trebuie să fii specialist ca să înţelegi despre vaccinuri că sunt extrem de periculoase şi că sunt ineficiente. Sunt de asemenea integrate în programul mondial de reducere a populaţiei, atât ca număr cât şi calitate. De când am aflat toate acestea din surse şi argumente credibile, am refuzat orice vaccin pentru mine, copiii mei şi familia mea. Am semnat că refuz pe proprie răspundere, fără să clipesc.
În România vaccinurile NU SUNT OBLIGATORII. Ei le numesc aşa abuziv, pe cele din programul naţional de vaccinare. (Corect ar fi să le numească vaccinuri recomandate sau gratuite. Deşi nu sunt nici recomandabile, nici gratuite, căci toţi plătim la CAS).
Ei nu te pot vaccina pe tine sau pe copiii tăi decât cerându-ţi acordul. Tu poţi să le specifici că opţiunea ta informată este să nu accepţi vaccinurile. Tu eşti stăpân pe tine şi pe trupul copiilor tăi şi răspunzător pentru asta în faţa lui Dumnezeu, iar dacă noi nu vrem să-i vaccinăm nu pot face nimic legal împotriva acestei decizii. Sănătatea este o stare de echilibru şi nu vine din flacoane şi fiole. Vaccinul produce un dezechilibru temporar cu repercusiuni teribile pe termen lung. De aceea este necesară o bună informare înaintea unei decizii.

Ştiu multe familii care au luat această decizie şi o respectă cu mult curaj. Probleme au întâmpinat la înscrierea în grădiniţe sau şcoli, dar le-au depăşit în final.

Există şi un vaccin ce-l recomandă gravidelor, un antitetanos, care NU e necesar, în plus vaccinările la gravide pot duce la diverse boli la copiii lor nenăscuţi (boli autoimune, psihice, neurologice etc.)
Schema programului naţional de vaccinări se aplică fără informarea părinţilor privind riscurile şi beneficiile, de multe ori cu presiuni din partea medicilor, fără să fie informaţi că ei, părinţii, sunt factorul de decizie, fără a urmări reacţiile adverse sau a le despăgubi.
Schema este aşa:
Primele 24 de ore 1 vaccin (Hep B)
4-7 zile 1 vaccin (BCG)
2 luni 5 vaccinuri (D,T,P, Hep B, VPO)
4 luni 4 vaccinuri (D,T,P, VPO)
6 luni 5 vaccinuri (D,T,P, Hep B, VPO)
12 luni 4 vaccinuri (D,T,P, VPO)
12-15 luni 3 vaccinuri R,R,O)
30-35 luni 3 vaccinuri (D,T,P)
7 ani (in cls. I) 5 vaccinuri (D,T, R,R,O)
9 ani (in cls. III-a) 1 vaccin (VPO)
14 ani (in cls VII-a) 3 vaccinuri (D,T, Rub)
18 ani (in cls XII-a) 1 vaccin (Hep B)….

Comandaţi revista AXA online accesând secţiunea Magazin sau la numărul de telefon 0721.09.44.47 – Ionuţ Ruse sau la e-mail: ionut@axa.info.ro

Programul național de vaccinare – abuzuri și manipulare Reviewed by on . Nu trebuie să fii specialist ca să înţelegi despre vaccinuri că sunt extrem de periculoase şi că sunt ineficiente. Sunt de asemenea integrate în programul mondi Nu trebuie să fii specialist ca să înţelegi despre vaccinuri că sunt extrem de periculoase şi că sunt ineficiente. Sunt de asemenea integrate în programul mondi Rating: 0

About Bucovina profundă

Lasă un comentariu

scroll to top