web analytics
Home » Arhiva AXA anul IV » Axa 52 » Bebelușii din Timișoara sunt amprentați la naștere, la fel ca în Statele Unite
Bebelușii din Timișoara sunt amprentați la naștere, la fel ca în Statele Unite

Bebelușii din Timișoara sunt amprentați la naștere, la fel ca în Statele Unite

noiembrie 23, 2011 1:51 pm by: Category: Axa 52, Social 1 Comment A+ / A-

Iată ce aflăm din articolul Bebeluşii din Timişoara sunt amprentaţi la naştere, la fel ca în Statele Unite, postat pe site-ul Antenei 3:
Certificate de naştere cu amprente, la fel ca în America. Se întâmplă în Timişoara, acolo unde medicii neonatologi de la o clinică privată au împrumutat modelul de peste ocean. Atât proaspetele mămici, cât şi bebeluşii sunt amprentaţi la naştere.
Procedura, utilizată în special în maternităţile din America, este una extrem de simplă.
Amprentările se fac în două exemplare. Unul pentru proaspeţii părinţi, cealălalt pentru baza de date a spitalului.
Cel mai important este însă că amprentele bebeluşilor le pot fi de un real folos anchetatorilor în cazul dispariţiei unui copil….

Comandaţi revista AXA online accesând secţiunea Magazin sau la numărul de telefon 0721.09.44.47 – Ionuţ Ruse sau la e-mail: ionut@axa.info.ro

Bebelușii din Timișoara sunt amprentați la naștere, la fel ca în Statele Unite Reviewed by on . Iată ce aflăm din articolul Bebeluşii din Timişoara sunt amprentaţi la naştere, la fel ca în Statele Unite, postat pe site-ul Antenei 3: Certificate de naştere Iată ce aflăm din articolul Bebeluşii din Timişoara sunt amprentaţi la naştere, la fel ca în Statele Unite, postat pe site-ul Antenei 3: Certificate de naştere Rating: 0

Comentarii (1)

  • Marck. Cornelius

    DIAVOLII au inceput sa isi practice lectile de unde au plecat

Lasă un comentariu

scroll to top