web analytics
Home » Arhiva AXA anul IV » Axa 51 » Statul român își ucide copiii
Statul român își ucide copiii

Statul român își ucide copiii

noiembrie 24, 2011 8:06 am by: Category: Axa 51, Cetatea creștină, Sănătate Leave a comment A+ / A-

INFECTAREA CRIMINALĂ INTENŢIONATĂ CU SIDA ÎN ROMÂNIA ÎN TIMPUL CAMPANIILOR DE VACCINĂRI ÎMPOTRIVA HEPATITEI DE TIP B

Mai mult de jumătate din copiii bolnavi de SIDA de pe întreg globul sunt români! Cum este posibil aşa ceva în condiţiile în care rata răspândirii acestei boli în România la adulţi este mult mai redusă?

În ceea ce priveşte situaţia din România există unele dovezi tulburătoare în privinţa infectării premeditate cu virusul HIV a copiilor. Acest lucru a fost realizat în timpul campaniilor de vaccinare împotriva hepatitei de tip B. Este, de altfel profund semnificativ faptul că deşi vaccinul împotriva hepatitei de tip B nu a fost suficient testat şi cu toate că, de fapt, o campanie de vaccinare costă enorm (motiv pentru care Ministerul Sănătăţii din Franţa a refuzat aceste campanii), totuşi, Ministerul Sănătăţii din România cu implicarea directă a fostului ministru Iulian Mincu, sponsorizat de Rotary Club (care este un satelit al francmasoneriei mondiale) a impus vaccinarea gratuită şi obligatorie a copiilor din România (repetăm, în condiţiile în care vaccinul nu a fost suficient testat).

În Decretul Guvernamental numărul 41.566 din 22 august 1995 privind vaccinarea copiilor împotriva hepatitei B, realizat în cadrul Programului naţional de imunizări se menţionează: „În România infecţia cu VHB este prevalentă începând cu primul an de viaţă. Rata portajului de Ag Hbs fiind estimată la 4,9% la copiii în vârstă de 6-11 luni. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă integrarea vaccinării universale a nou-născuţilor în programele naţionale de vaccinare până în anul 1995 în ţările unde rata portajului de VHB este de cel puţin 8% şi în toate ţările, până în anul 1997 (…) Vaccinarea împotriva hepatitei B este gratuită şi obligatorie pentru toţi copiii născuţi începând cu data de 01-10-1995”.

Constatăm că în România deşi rata portajului de Ag Hbs este de doar 4,9% la copiii în vârstă de 6-11 luni, Ministerul Sănătăţii din România în frunte cu fostul ministru al sănătăţii, Iulian Mincu, s-a grăbit să realizeze aceste atât de controversate vaccinări. Ne punem firesc întrebarea: oare de ce?….

Comandaţi revista AXA online accesând secţiunea Magazin sau la numărul de telefon 0721.09.44.47 – Ionuţ Ruse sau la e-mail: ionut@axa.info.ro

Statul român își ucide copiii Reviewed by on . INFECTAREA CRIMINALĂ INTENŢIONATĂ CU SIDA ÎN ROMÂNIA ÎN TIMPUL CAMPANIILOR DE VACCINĂRI ÎMPOTRIVA HEPATITEI DE TIP B Mai mult de jumătate din copiii bolnavi de INFECTAREA CRIMINALĂ INTENŢIONATĂ CU SIDA ÎN ROMÂNIA ÎN TIMPUL CAMPANIILOR DE VACCINĂRI ÎMPOTRIVA HEPATITEI DE TIP B Mai mult de jumătate din copiii bolnavi de Rating: 0

About Bucovina profundă

Lasă un comentariu

scroll to top