Home » Arhiva AXA anul II » Axa 17 » Răul se plimbă prin lume
Răul se plimbă prin lume

Răul se plimbă prin lume

mai 16, 2009 5:47 am by: Category: Axa 17, Politică, Social Leave a comment A+ / A-

Dacă pietrele ar avea suflet, s-ar năpusti singure asupra celor răi. Dar nu au şi plâng în tăcerea lor, aşteptând ca lumea să-şi găsească singură liniştea de la începuturi. 

Tocmai când scriu aceste rânduri, cei mai puternici oameni de pe planetă discută despre viitorul meu. Peste 100 de miliardari, diplomaţi şi capete încoronate s-au dus tocmai la Atena (n.r. întâlnirea Bilderberg, Atena, 14 – 17 mai) pentru a-l încânta pe cel rău. Lumea merge din ce în ce mai rău, aşa că este timpul să-l cităm pe Roosevelt: „În politică nu se petrece nimic întâmplător! Când se întâmplă ceva, putem fi siguri că a fost plănuit!“.

Un pas către Noua Ordine Mondială

Întâlnirea din acest an a grupului Bilderberg a fost mai protejată ca niciodată. Membrii „consiliului” au avut grijă ca nimeni să nu le tulbure discuţiile. Potrivit AFP, foarte multe nave militare şi bărci cu scafandri din trupele de elită s-au aflat în apropiere de coastă, gata să intervină. Grupul a cerut protecţia a două avioane de luptă F-16 şi a unui elicopter al poliţiei locale.

Nimeni nu ştie precis cât i-a dus mintea, însă tot mai multe semne arată că membrii grupului vor să facă un pas înainte spre Noua Ordine Mondială, sub argumentul depresiunii economice. Un jurnalist independent specializat în reuniunile grupului, Daniel Estulin, susţine că membrii grupului au discutat, în principal, chestiuni financiare, între care viitorul dolarului american, criza economică globală şi ratele mari ale şomajului în diferite ţări.

Ziaristul afirmă că a obţinut un document al reuniunii, în care se precizează că participanţii au dezbătut două variante ale actualei crize: „o depresiune prelungită şi agonizantă, care va trimite lumea în decenii de stagnare, declin şi sărăcie sau o depresiune intensă, dar scurtă, care pregăteşte drumul pentru o Nouă Ordine Economică Mondială, cu mai puţină suveranitate naţională dar mai eficientă.

Democraţi, dar nu la ei acasă

Este ciudat faptul că deşi membrii săi susţin democraţia, grupul Bilderberg nu este deloc democratic. Accesul în acest grup nu este dat decât de criteriul puterii. Formula este aplicabilă şi instituţiilor considerate a fiind fundamentale pentru societatea contemporană: Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional. În schimb, grupul este bine structurat pe un sistem care aminteşte de cel al mafiei. Cercul exterior este foarte extins. Practic peste 80% din participanţii la reuniuni nu cunosc decât o parte din strategiile şi scopurile reale ale organizaţiei, deci fac parte din cercul exterior. Comitetul director, al doilea nivel, este mult mai restrâns. Acest nivel este alcătuit din aproximativ 35 de membri, exclusiv europeni şi americani. Ei cunosc în proporţie de 90% obiectivele şi strategia grupului. Membrii americani ai acestui nivel sunt de asemenea şi membri în CRE – Consiliul Relaţiilor Externe (în engleză Council of Foreign Relations – CFR). Comitetul Consultativ, al treilea nivel, este nucleul acestei grupări. El este alcătuit din 12 membri, singurii care cunosc în totalitate strategiile şi scopurile reale ale organizaţiei.

Cu mâna pe inimă, dar…

Foarte mulţi dintre membrii grupului Bilderberg sunt masoni. Alţii sunt persoane oculte, cu o mare influenţă, dar anonimi cu desăvârşire pentru publicul larg. Un ziarist independent american şi-a propus să urmărească îndeaproape întâlnirea precedentă din Turcia. Nu s-a postat în apropierea hotelului unde trebuia să aibă loc întâlnirea, ci la aeroport, de unde îi era mai uşor să le distingă chipurile. Un avion particular i-a atras atenţia. Din el a coborât un bărbat în jur de 50 ani, care era aşteptat de oficiali cu capetele plecate şi cu mâinile pe inimă, întocmai cum fac masonii în lojele lor. Fiind un jurnalist cu experienţă, ar fi trebuit să-şi dea uşor seama dacă este o personalitate a vieţii publice. Zadarnic, însă.

Pentru societăţile secrete, Bilderberg este calea prin care se va instaura Noua Ordine Economică. „Consiliul” a reuşit să se dezvolte rapid, prin cooptarea celor mai influente persoane din politica şi economia internaţională. Devenind astfel un guvern virtual, care decide din umbră.

…lipsiţi de dragoste…

Suntem la un pas de a trăi pe o planetă închisoare, într-o libertate iluzorie şi dominaţi de instincte. Primii paşi sunt crearea unei pieţe unice mondiale, controlată de un guvern unic mondial, cu o forţă poliţienească mondială, falsificarea Bisericii. Vom purta microcipuri, ne vom pierde creativitatea şi vom fi simple creaturi căzute în sclavie. În Noua Ordine, credinţa sclavului viitorului este erodată, credinciosul devine „ignorant” şi este batjocorit. Semnele creştinismului dispar pe rând de pe însemnele instituţiilor statelor din întreaga lume. Uniunea Europeană se transformă într-un instrument de prigonire a creştinilor. Ne scot icoanele din şcoli şi refuză să recunoască rădăcinile creştine ale Europei.

Această imagine seamănă izbitor cu ceea ce Sfântul Apostol Pavel a văzut pentru timpurile de pe urmă: „Pentru că oamenii vor fi iubitori de sine, nemulţumitori, necuvioşi, lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, cruzi, neiubitori de bine, vânzători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori mai mult de desfătări decât de Dumnezeu, având înfăţişarea credinţei adevărate, dar tăgăduind puterea ei” (2 Timotei 3,2-5).

Au băgat spaima în Ceauşescu

Societăţile secrete îşi racolează adepţii dintre cele mai influente personalităţi. Printre conducătorii vizaţi din Europa de Est se număra şi Nicolae Ceauşescu. Acesta a fost abordat în 1971 de o personalitate marcantă a lumii societăţilor secrete, care, la invitaţia preşedintelui României, a făcut o vizită particulară la Bucureşti în acel an. Reacţia lui Ceauşescu a fost hotărât negativă, el respingând orice implicare în organizaţii secrete şi în masonerie.

Un an mai târziu, Stelian Octavian Andronic, un ofiţer de la Direcţia de Informaţii Externe a Securităţii, a primit o dispoziţie directă de la Ceauşescu, pentru a culege informaţii cu privire la prinţul Bernard al Olandei, unul dintre iniţiatorii întâlnirilor Bilderberg. Munca ofiţerului nu a fost uşoară şi, după cum singur susţine, a aflat că „membrii grupului doresc crearea unui guvern mondial, a unei armate mondiale şi a unei religii mondiale, new age”.

Andronic i-a pregătit lui Ceauşescu o notă pe două pagini pe care i-a înmânat-o aghiotantului acestuia la sosirea în Olanda, cu ocazia unei vizitei oficiale. A doua zi i s-a dat nota înapoi, cu specificaţia că „tovarăşul a ordonat să fie distrusă, împreună cu toate materialele referitoare la acest subiect“. „Am deschis nota şi culmea, pe notă era un V pus pe partea stângă cu un creion colorat şi subliniat de fiecare dată Bilderberg şi Bernard, Bilderberg şi Bernard. Asta era o chestie diferită pentru că buletinele informative pe care i le prezentam, le primeam înapoi fără nici un fel de notă. Aşa, am distrus documentele…”, spune Andronic.

Nu-şi explică nici astăzi motivul, dar precizează că ulterior s-a întâlnit cu acel aghiotant, care i-a reamintit să tacă. Vă mai amintiţi că în timp ce-şi aştepta sentinţa, Ceauşescu vorbea despre trădători şi „agenturile străine”? Ştia foarte bine cine l-a lovit.

Nu este Dumnezeu, ci îngerul luminii

De ce sunt masonii răi? Pentru că nu-L mărturisesc pe Hristos. Doar atât. Restul e consecinţa păcatului lor. Ce poate fi mai rău? Într-un ritual masonic de trecere, „fratelui” i se spun următoarele cuvinte: „Marele Arhitect al Universului, în onoarea căruia arde tămâia lojelor şi atelierelor, nu este Dumnezeu, ci îngerul luminii, geniul muzicii, spiritul focului”. Mai este loc de tăgadă cui se închină aceştia?

Într-o analiză efectuată de Sinodul Bisericii Ortodoxe a Greciei, masoneria este prezentată ca fiind „un sistem mistagogic care aminteşte vechile credinţe păgâne din care provine şi a căror continuare şi rod este”.

În Morals and Dogma, Albert Pike scrie că „masoneria este identică cu religiile străvechi” (p. 624), iar apoi afirmă că „Lucifer este Purtătorul Luminii” (p. 321). Acelaşi Albert Pike, pe 14 iulie 1889, când a emis instrucţiunile celor 23 de Consilii Supreme Masonice, înregistrate de A. C. De La Rive în cartea sa La femme et l’enfant dans la Francmaconerie universelle, le spune colegilor de breaslă: „Vouă, Mari Inspectori Generali, vă spunem că pentru noi, cei din gradele 30, 31, 32, religia masonică trebuie păstrată în cea mai pură doctrină luciferică” (p. 588). Aceleaşi cuvinte au fost preluate şi de Gary Kath, En route to global occupation (p. 114) şi la Lady Queensborough, Occult Theocrasy (p. 220-221).

Un personaj faimos în lumea masonică, William Hutchinson, susţine că „învăţarea principiilor breslei noastre provine de la druizi, iar emblemele noastre principale au fost aduse din Egipt”.

(The Spirit of Masonery, revizuită de George Oliver, New York, Bill Publishing, 1775, p. 195).

Închinători la şarpe

Masonii se închină şarpelui, după cum chiar ei recunosc. Manly P. Hall le trimitea învăţături fraţilor prin următoarele cuvinte: „Şarpele este simbolul şi prototipul Salvatorului Universului, care răscumpără lumile dezvăluindu-se în faţa creaturii şi dăruindu-i atât binele cât şi răul”. (The Secret Teachings of All Ages, the Philosophical Research Society Press, p. IXXXVIII). Un alt mason, George Oliver, este de părere că „Şarpele este considerat pe plan universal ca fiind simbolul legitim al Francmasoneriei” (Sings and Symbols, Macoy Publishing and Masonic Supply Company, New York, 1906, p. 36).

În analiza masoneriei, Sinodul Greciei menţionează că: „Îşi are propriile ceremonii religioase, ca ceremonia adoptării – botezul masonic, ceremonia recunoaşterii conjugale – căsătoria masonică, ritualul morţii, consacrarea templului masonic şi altele. Îşi are propriile iniţieri, propriul ceremonial ritual, are ordine ierarhică proprie şi o disciplină bine întemeiată”. Trebuie menţionat faptul că la aceste hotărâri mai subscriu şi unii papi, care prin bule papale condamnă masoneria, Sinodul Bisericii Ruse din Diasporă, precum şi unii Cuvioşi ca Părintele Paisie Aghioritul, Părintele Porfirie, Părintele Stăniloae până la duhovnici şi teologi contemporani.

666

Masoneria este plină de simboluri. Toate ritualurile acestei organizaţii sunt pur simbolice, ca şi amprenta lor în lume. Şi-au lăsat urmele pe dolarul american, pe însemnele instituţiilor statelor şi pe codurile de bare de pe toate lucrurile pe care le cumpărăm. La toate codurile de bare putem găsi linii subţiri scurte şi linii subţiri lungi. Un grup de două linii subţiri lungi înseamnă 6. Găsim totdeauna 3 grupe de linii subţiri lungi, adică 666.

„Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” (Apocalipsa lui Ioan, cap. 13, v 16-18).

În Vechiul Testament putem citi (Cartea Regilor, cap. 10, v 14): „Grămada aurului care s-a adunat într-un an pentru Solomon a fost de şase sute şaizeci de talanţi“.

Uniunea Europeană, copilul nelegitim al grupului Bilderberg

În Noua Ordine Mondială banii trebuie să dispară cu desăvârşire. Primul pas a fost crearea unei monede unice. Aceasta a fost propusă de Bilderberg potrivit unei investigaţii a celor de la BBC, care a scos la iveală documente de la primele şedinţe Bilderberg care confirmau că Uniunea Europeană a fost un vlăstar al acestui grup.

Chiar şi sistemele de evaluare ale puterii banilor se bazează pe apă de ploaie. Rezervele de aur au fost treptat înlocuite cu „prognoze economice” ale Federal Reserve. Cu alte cuvinte, valoarea banilor din buzunarele noastre este dată de dispoziţia de moment a unui om cu un pix.

Carnetul de cecuri, cartea de credit, cartea de asigurare înlocuiesc treptat banii din buzunarele noastre. Oamenii trebuie să fie convinşi că este mult mai simplu, eficient, uşor şi fără risc să faci plăţi cu carduri, decât cu bani. Scopul final este tatuarea prin laser sau implantarea de microcipuri. Acestea conţin cifra de cod, care se citeşte cu un „Scanner“. Chiar dacă nu va fi obligatoriu, nu vei avea însă altă variantă, pentru că nicăieri nu vei putea cumpăra sau plăti cu bani. Acesta este un control absolut asupra fiecărui individ. Aceasta este Noua Ordine Economică Mondială, pe care mai marii lumii au plănuit-o la întâlnirea Bilderberg de zilele trecute.

Istoria se repetă

O teorie interesantă este aceea care susţine că cel de-al II-lea război mondial a fost opera înaintaşilor celor care acum formează grupul Bilderberg.

În 1929, Montague Norman, preşedintele băncii engleze, a plecat la Washington pentru a purta convorbiri cu ministrul de finanţe american, Andrew Mellon. În urma discuţiilor s-a stabilit ridicarea de către Federal Reserve a dobânzii oficiale. Câteva zile mai târziu, Financial Chronicles scria: „dacă speculaţiilor nelimitate li se dă posibilitatea de a se extinde, atunci falimentul este sigur”. Nu a durat mult şi, în toamna anului 1929, bancherii internaţionali au declanşat Marea Criză. Tranzacţiile la bursă au fost umflate, economia s-a prăbuşit, iar SUA s-a văzut dominată de sărăcie. Germania, sărăcită de criză, rămăsese în urmă cu plăţile stipulate în tratatul de la Versailles şi ceruse un moratoriu. Acesta a fost respins de aliaţi: ca urmare Franţa a ocupat regiunea Ruhr. Pe acest fond era şi normal ca naţionalismul să câştige tot mai mult sufletele cetăţenilor germani.

Pe de altă parte, pentru masoni războiul a fost un succes deosebit. Noua Ordine a început să prindă contur. Naţiunile s-au reaşezat, societatea s-a rupt, morala tradiţională a dispărut. Totodată, statul Israel a apărut din nimic, într-un teritoriu locuit de palestinieni.

În loc de concluzie

Membrii grupului Bilderberg ne pot decide viitorul financiar şi politic. Totuşi, le scapă ceva. Viitorul Bisericii lui Hristos va rămâne mereu de neatins.

Răul se plimbă prin lume Reviewed by on . Dacă pietrele ar avea suflet, s-ar năpusti singure asupra celor răi. Dar nu au şi plâng în tăcerea lor, aşteptând ca lumea să-şi găsească singură liniştea de la Dacă pietrele ar avea suflet, s-ar năpusti singure asupra celor răi. Dar nu au şi plâng în tăcerea lor, aşteptând ca lumea să-şi găsească singură liniştea de la Rating: 0

Lasă un comentariu

scroll to top