Home » Arhiva AXA anul III » Axa 33 » Haiducul anti-democrat

Haiducul anti-democrat

Concluzie de haiduc: „democraţia nu face casă bună cu dreptatea”! Şi nici n-au nimic în comun. Dacă ar fi să punem cap la cap toate evenimentele politice româneşti, am ajunge chiar la concluzia că democraţia este dăunătoare naţiunii. Dacă te uiţi la ştirile politice şi încerci să citeşti inteligenţa pe figurile politicienilor români, te trezeşti în faţa unor mormane de prostie. Mai rea decât prostia este răutatea, care se regăseşte şi ea sub şoriciul gros al ciocoiului. Amestecul acesta de prostie şi răutate este un produs eminamente democratic, născut din votul ameţit al iobagului.  

Se bat dracii pe putere

Zilele astea a fost război în străfundul iadului. Dracii de pesedişti s-au păruit pe cinste. Au pus-o de un congres şi şi-au ales preşedintele sub privirile îngăduitoare ale tartorului Iliescu. În momentul în care scriu aceste rânduri, un lucru este clar din capul locului: neocomuniştii de pe la noi vor fi conduşi de un rârâit, fără vlagă de bărbat şi ciocoi fără simţ. Asta pentru că în finală au mai rămas Ponta şi Geoană, amândoi înzestraţi cu aceste calităţi. Delegaţilor le-a mai rămas doar să facă diferenţa între penibil şi imatur. Pe când oamenii votau, Vanghelie trecea ca o umbră prin sală murmurând: ­„Pierde Geoană!”. Cu Ponta în fruntea lor, comuniştii s-ar duce direct în divizia B a politicii. Îl ştiu drept nepriceput cu tupeu, aşa că ar fi preşedintele ideal pentru toţi cei care nu i-au la suflet pe pesedişti.

Şi împieliţaţii din ograda lui vodă Băsescu ar trebui să facă ceva ordine în partid. Boc, piticul care-i conduce pe pedelişti, se lăuda că ar vrea chiar să facă un nou statut al formaţiunii. Doar că cică l-ar fi încurcat copiii de suflet ai lui tătuca Iliescu şi aşa că şi-a amânat colegiul director. Pentru că nu a avut suficient credit pe telefon, le-a trimis colegilor din partid câte un SMS cu instrucţiuni politice. Apoi, pentru ca românul de rând să-şi dea seama cât de isteţ a ajuns el şi că a mai crescut puţin, ne-a mai făcut o demonstraţie de pricepere. Ăla micu’ a învăţat să-l folosească pe Google. Şi atât de mândru este de priceperea sa, încât a ţinut morţiş să facă o demonstraţie în faţa pensionarelor mirate cu telecomandă, găsind numaidecât salariul lui Mugur Isărescu.

Nu ştiu cum de reuşesc pedeliştii să se creadă atât de deştepţi. Blonda de sub patul preşedintelui, Nuţi Udrea, care spunea deunăzi că este „frumoasă şi deşteaptă”, a devenit mai nou şi „femeie de cultură”. Nu s-a făcut singură, că are cine să o ridice în slăvi: Antonie Solomon, bufonul care este edil peste oltenii din Craiova. Invitată în Bănie pentru a „chefui” la Festivalul „Marin Sorescu”, blondina a fost surprinsă să afle că Sorescu nu a fost un cântăreţ, ci doar un biet poet. Până s-a buimăcit, invitaţia era deja confirmată, aşa că n-are încotro şi e musai să se plictisească câteva ore la un recital de poezie, în loc să ţopăie după pofta inimii, aşa cum şi-ar fi dorit. Primarul, salivând la gândul că îi va pupa mânuşiţele blondei, a scăpat un porumbel pe bot: „este o femeie de cultură”. Când şi-a dat seama că s-a făcut de râs, a dat-o inutil la dres: „Dar de ce credeţi că nu este de cultură?! Are o facultate, vorbeşte foarte bine, este citită. Aşa o consider eu, un ministru cult”. E cultă nene, nu ca proştii care v-au votat!

Colţii sărăciei în grumazul iobăgimii

Şi în vreme ce ciocoii se luptă pentru putere sau se fălesc în prostia lor, ţara geme. Ne-au rupt la taxe, atât stăpânirea cât şi boierii din marile companii. Şi pentru că atunci când nu mai au ce jupui de pe om, toarnă sare, ciocoii vor să ne iau şi alocaţia de la gura copiilor. Stăpânii spun că micuţii iobăgimii n-au ce face cu banii, că şi aşa părinţii lor „câştigă prea mult”. De la anul, familiile  în care intră salarii satisfăcătoare nu vor mai încasa alocaţii pentru odraslele lor. Mai rămân în plată câteva şatre de ţigani. Cică le trebuie la puradei bani de buzunar, pentru că nu mai merge cerşetoria în vremuri de criză. Ideea a venit de la un trepăduş pedelist, Mihai Şeitan, deocamdată ministru al Muncii.

Sărăcia îşi arată colţii. A dat foamea în mineri. Dacă în trecut ortacii îl slujeau tartorului Iliescu, acum au ajuns muritori de foame la mâna boierilor patroni. Săptămâna trecută, 200 de mineri bihoreni de la Băiţa s-au închis în subterane. Se duceau degeaba acasă pentru că oricum nu avea ce mânca. Salariile nu au fost plătite de trei luni, deşi oamenii au spart piatră de uraniu zi de zi. Boierii, veniţi taman din Suedia, s-au făcut nevăzuţi, la fel şi banii storşi din munca ortacilor. Şi atât de multă sărăcie e în ţară, încât iobagii au ajuns să fure până şi podurile. La margine de Bucureşti, în Voluntari, arnăuţii au înhăţat câţiva sărăntoci, înzestraţi cu camioane şi macarale, care vroiau să facă nevăzut un pod. Deh, scamatorie de criză.

Molimă mincinoasă şi morţi umflaţi din pix

Vă mai amintiţi de porcină? De stolurile de pensionari care se îngrămădeau să îşi bage ser în sânge? De la început am spus că am fost minţiţi. Şi am strigat în deşert. Forţaţi de evenimente, guvernanţii au trebuit să recunoască că gripa porcină nu a fost chiar atât de mortală. Bilanţul iniţial arăta 122 de victime, în realitate nu au răposat decât 7. Ştiţi ce înseamnă asta? Sunt mult mai puţini decât la o epidemie de gripă comună. Aşa că-s tare curios cine a câştigat din această abureală şi cine a pierdut. În primul rând, au pierdut cei care s-au vaccinat, pentru că nu se ştie ce se va întâmpla cu ei. Apoi, au pierdut cei care nu s-au vaccinat, pentru că operaţiunea asta a sărăcit bugetul. Despre cei care au câştigat ar trebui să vorbească procurorii, iar haiducul să le bată mai târziu în poartă.

Personajul acela dubios cu moacă de rabin, Adrian Streinu-Cercel, a fost trombonist la hora dezinformării. Cum mai cădea câte un român la pat, urla în gura mare că-i de la porcină. Când un altul se întreba dacă-i pică bine să se vaccineze, îl asigura că fără vaccin e ca şi mort. Oare Cercel s-a vaccinat? Nu vedem pe nimeni la ocnă pentru isterie?

Până la urmă, se pare că până şi actorul Toni Tecuceanu ar fi murit pentru că ar fi făcut imprudenţa să se ducă la spital. Pe scurt, povestea morţii sale sună cam aşa: se simţea rău, s-a dus la spital, s-a infectat cu o bacterie de la mizeria de acolo şi… nimeni nu a fost pedepsit pentru asta.

Adevărul în privinţa victimelor gripei porcine a venit la numai două zile după ce reprezentanţii Institutului Cantacuzino, singurul care produce vaccinuri în România, au anunţat că ei nu mai au nici un drept de a realiza vaccinuri şi nici alte medicamente injectabile. Se pare că manevra a fost orchestrată în cârdăşie cu Agenţia Naţională a Medicamentului, pentru a ascunde un alt scandal şi a avea timp să pitească formulele vaccinului.

NI SE OTRĂVESC PĂMÂNTURILE ŞI APELE

VOR STRĂINII SĂ CARE AURUL DE PE PĂMÂNTUL NOSTRU CĂ CICĂ STĂ DEGEABA SUB MUNŢI. ŞI-N VREME CE LA ROŞIA MONTANĂ SE BAT BOIERII STRĂINI CU ROMÂNII DE RÂND CA SĂ NE LASE PĂMÂNTUL ÎN PACE, LA BAIA MARE, OAMENII ŢARULUI S-AU PUS PE TREABĂ NETULBURAŢI. MIHAIL PROKHOROV, UN PRIETEN APROPIAT DE-AL ÎMPĂRATULUI DE LA RĂSĂRIT, VLADIMIR PUTIN, A ANUNŢAT CĂ VA ÎNCEPE EXTRACŢIA DE AUR CU CIANURI. ÎN URMĂ CU ZECE ANI, DE LA BAIA MARE S-AU REVĂRSAT CIANURILE ÎN TISA ŞI S-AU OTRĂVIT PĂMÂNTURILE. ACUM, VOR SĂ O IA DE LA CAPĂT. MAI MULT CA SIGUR CĂ STĂPÂNIREA NU VA SCÂRŢÂI NIMIC ÎN FAŢA RUŞILOR PENTRU CĂ ESTE UNSĂ CUM TREBUIE.

Haiducul anti-democrat Reviewed by on . Concluzie de haiduc: „democraţia nu face casă bună cu dreptatea”! Şi nici n-au nimic în comun. Dacă ar fi să punem cap la cap toate evenimentele politice române Concluzie de haiduc: „democraţia nu face casă bună cu dreptatea”! Şi nici n-au nimic în comun. Dacă ar fi să punem cap la cap toate evenimentele politice române Rating:
scroll to top